Takarítás

Takarítás

Szolgáltatásaink

Építési munkálatok utáni takarítás

Ha az építési munkálatok véget értek és a megrendelőink mihamarabb szeretnének be- vagy visszaköltözni az ingatlanba, akkor alaposan ki kell takarítani, méghozzá amilyen gyorsan csak lehet. Ezekben az esetekben a cleanic az ideális választás; az  egyik előnyünk a flexibilitás, ezért ha sürget a határidő akár éjjel-nappal dolgozunk, hogy ügyfeleink elégedettek lehessenek.

Takarítás költözés előtt vagy után

Egy költözés mindig izgalmas dolog – egy új kezdet, új kihívásokkal. Azonban előfordul, hogy a takarításra már nem marad idő – Ezt a cleanic szívesen elvégzi Ön helyett!

Felújítás utáni takarítás

Időről időre kedvünk támadhat valami frisshez, egy új falszín , új konyhabútor vagy nagyobb átépítés után is szívesen átvesszük Öntől a takarítással járó gondot és Ön gondtalanul csodálhatja az iparosok munkáját.

Vendéglátó ipari egységek takarítása (éttermek, kávézók, cukrászdák, kaszinók, hentes üzemek, pékségek)

A vendéglátó ipari egységek takarítása a legjobban akkor van végezve, ha a vevőkben azt a benyomást kelti az üzlet, hogy az mindig patyolat tiszta, a takarítást viszont észrevétlenül és a vevők megzavarása nélkül végzik. Néha - a cleanic flexibilitása ellenére is - nagy kihívás ez és sok esetben azzal jár, hogy munkaidő előtt vagy után kell végeznünk a dolgunkat és erre a munkaidő meghatározásánál is nagyon odafigyeltünk.

Konyhatakarítás

Az üzemi konyhákat időről-időre igazán alaposan ki kell takarítani, ezért éttermek számára éjszakai konyhatakarítást vállalunk, vagy egy nagyobb csapattal a pihenőnapon napközbeni munkavégzéssel.

WC-felügyelet, takarítás. Éjszaka is!

Diszkókban és rendezvényeken általában személyes felügyelet alatt állnak. Ezek a személyek ügyelnek a rendre és a dolgok utántöltésére. Ha Önnek is szüksége van ilyen személyzetre, keressen minket!

Diszkótakarítás

A lemeztánctermek takarítása a specialitásunk, ott már nem érhetnek meglepetések, még egy óriási buli után sem.

Hotelszobatakarítás

Szívesen bocsátunk rendelkezésre szobalányokat is igény szerint.

Irodák, orvosi rendelők, ügyvédi irodák takarítása

Általában a munkáltatók nehezen találnak alkalmazottat a csekély takarítófeladatok elvégzésére, a cleanic-kel ez is meg van oldva.

Magánházak, lakások takarítása

A mindennapi rohanásban alig marad idő a családra. Azért, hogy Ön élvezhesse a pihenést, a cleanic átveszi a takarítás gondját, akár heti, havi rendszerességgel, vagy ünnepnapok előtt, ahogyan Ön szeretné.

Garázstakarítás

Ha az Ön garázsa is tele van „életbevágóan fontos” kacatokkal és az autójának alig marad hely emellett, akkor egy szortírozásra és kidobásra van szükség. Ha Önnek emellett már nem marad a takarításra ideje, a cleanic ezt is elvégzi Ön helyett.

Esküvők és más rendezvények utáni takarítás

Ha beindul a szezon, a saját alkalmazottak kapacitása nem mindig elég. Ha Önnek takarítószemélyzetre van szüksége, a cleanic megszervezi Önnek.

Takarítószemélyzet helyettesítése szabadság vagy betegségidején

Nem csak a kis-és középvállalkozásoknak nehéz feladat megoldani a takarítószemélyzet helyettesítését vagy pótlását, ha valaki lebetegedik vagy nyáron a szabadságolások közepette. A nagyvállalatoknak is ugyanilyen nehéz logisztikai feladatot jelent ez, de a cleanic ezt is megoldja Ön helyett.

Üzleti helységek takarítása (boltok, raktárhelyiségek, autószalonok, vendégmellékhelyiségek)

Kérdés, vagy árajánlatkérés esetén, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.