Rólunk

Küldetésünk a komplex védelemmel megvalósítható teljes körű biztonság.

23 év – több mint 200 szakképzett munkatárs – bejelentett munkaerő – komplex szolgáltatások – innovatív technikák- kiemelkedő rugalmasság, biztosítás és garancia – piacképes árak.

A PESTOR-Csoport már több, mint 23 éve megtalálható a vagyonvédelmi piacon, mára a nevét a szakma brandként ismeri.

A vagyonvédelem magyarországi megjelenésével egy időben született a cégnémet többségi tulajdonnal, ám 1999 óta kizárólagosan magyar tulajdonú társaság vagyunk.

A német háttértől fejlett munkamódszereket kaptunk:

  • szokásostól eltérő látásmódot
  • komplexitás szemléletét a biztonságban
  • analitikus képességet a védelem kialakításában
  • nagyfokú rugalmasságot
  • ügyfélcentrikusságot
  • az innováció és a szabályos működéssel szembeni elkötelezettséget

Partnereinkkel mindig olyan együttműködés kialakítására törekszünk, amely révén számunkra a biztonság nem igényel folyamatos aggódást, hanem az a mindennapok részévé válik.

Szakértelmünk lehetővé teszi, hogy a legmegfelelőbb biztonságtechnikai megoldás kiválasztásával, majd működtetésével hozzásegítsük Partnereinket ahhoz, ami számukra a legfontosabb: nyugodt, biztonságos környezet, teljes figyelem a tényleges feladatokra és a családra.

A PESTOR Csoport tagjai magas minőségben és garanciákkal állnak Partnerei rendelkezésére, több, mint 23 éve.

Szolgáltatásaink

Élőerős őrzés, portaszolgálat, objektumvédelem, recepció Milyen védelmet adhat egy alvó, engedélyek nélkül, szakképzetlenül és bejelentés nélkül dolgozó biztonsági őr? Ön igényesebb szolgáltatásra vágyik? A megoldás a PESTOR Csoport.

Országos távfelügyelet kivonuló készenléttel Magyarország egyetlen minősített távfelügyeleti központjával rendelkező Multi Alarm Zrt. kizárólagos képviselője.

GPS technikával ellátott gépkocsizó járőrszolgálat Szeretné elriasztani a lehetséges elkövetőket a betörésektől és a rablásoktól, mindezt nagyon kedvező áron? A PESTOR-Csoport szolgáltatásaival ezt egyszerűen elérheti.

Élhető riasztórendszer Az élhető riasztórendszer egy olyan módon telepített védelem, ahol az otthonában kényelmesen, mégis biztonságban élheti mindennapjait.

Védelmi rendszerek: beléptető-, tűzjelző-, kamerás rendszerek, riasztórendszer telephelyekre, intézményekbe Fontos az Ön számára a lehető legnagyobb hatékonyság ugyanazért az árért? Ha az általunk tervezett védelmi rendszereket használja, akkor ezt az előnyt minden esetben ki tudja használni

Elektronikai védelmi rendszerek karbantartása, hibaelhárítás 0-24 órában, azonnali, telefonos műszaki segítségnyújtással Ha el szeretné kerülni a használat során fellépő hibák miatti felesleges aggódást, akkor a PESTOR- Csoport műszaki szolgáltatásai 0-24 órában rendelkezésre állnak, már telefonon is!

Komplex védelem  Érdekelt költségei csökkentésében és a hatékonyság növelésében? Hogyan igazodhat el a több, mint 5000 vállalkozás által kínált szolgáltatások között? A válasz a komplex védelem!

Biztonsági szaktanácsadás, felmérés, biztonsági analízis Ha átfogó és szakszerű biztonsági auditra van szüksége, a PESTOR-Csoport a megoldás.

Irodák, ipari intézmények takarítása  már ausztriában is  Kevesen gondolják végig azt a rizikót, amit a takarítás jelent egy vállalkozás vagy akár család számára. A PESTOR-Csoport garanciái mellett ettől sem kell tartania

Magánnyomozás, biztonsági takarítás A váratlan, különleges helyzetekben pedig kipróbált, magánnyomozással egybe kötött, speciális szolgáltatásokat is megtalálhat nálunk.

Surányi Márta
Surányi Márta
tulajdonos

Sirgalijev Milán
Sirgalijev Milán 
ügyvezető igazgató

Sebők Viktor
Sebők Viktor
biztonsági igazgató

Szilvási Zsolt
Szilvási Zsolt
gazdasági igazgató

Györe Erika
Györe Erika
értékesítő