Riasztórendszer tervezése, telepítése

TervezésTelepítés új rendszer esetén

Az ajánlat kidolgozásához a védendő területről felmérést készítünk. Az ajánlathoz szükséges Ügyfelünk által átadott (készített) sematikus rajz, melyet felhasználva dolgozzuk ki megvalósulási tervünket az érzékelők és eszközök kívánt elhelyezésével. Az árajánlat tartalmazza az eszközöket, a szerelési költségeket és a programozást. Javasoljuk, hogy olyan méretű központi egység kerüljön telepítésre, amely a zónánkénti külön jelzéseket, és a későbbi esetleges bővítéseket is lehetővé teszi. A zónánkénti érzékelő telepítés a riasztások során intézkedési pontosságot, a későbbi hibaelhárításoknál pedig költség megtakarítást eredményezhet.

A tervezés lehetséges:

  • már az ingatlanépítést megelőző szakaszban,

  • meglévő ingatlan esetén helyszíni felméréssel és tanácsadással,
  • kész riasztórendszer felülvizsgálata, bővítése kapcsán.
Riasztórendszer árkalkulátorunkkal pillanatok alatt megtudhatja, hogy objektuma védelme hozzávetőlegesen mennyibe kerül. Használatához nincs más teendője, mint ellátogatni riasztó árkalkulátor oldalunkra, és az ott található űrlapot kitölteni.
 
Pontos árajánlatért kérje díjmentes felmérésünket értékesítőinktől.

Kiépítés vezeték nélküli eszközök felszerelésével

előnye: gyors szerelhetőség, esztétikusRiasztórendszer
hátránya: a vezetékes eszközökhöz viszonyítva jóval magasabb az ára, elemcserére szorul.

Kiépítés vezetékes eszközökkel

előnye: költséghatékony, biztonságos, hiszen a töltésről automatikusan gondoskodik a rendszer.
hátránya: kábelezési nyomvonalat kell kiépíteni. A kábelezési nyomvonal kiépítése történhet rejtve, falon belüli önálló csövezéssel, illetve falon kívüli kábelcsatornázással, a meglévő kisfeszültségű csövek felhasználásával (telefon vagy központi antenna).

A tervezés szakszerűségének garanciája

BiztosításNagyobb biztonságot jelent az Ügyfelek számára, ha a telepítő cég is rendelkezik szolgáltatás felelősség-biztosítással. (A jogosulatlan vagyonvédelmi tevékenység végzését a 2005 évi CXXXIII. Sz. törvény tiltja.) Ha Ön bennünket bíz meg a tervezéssel és kivitelezéssel, akkor fentieket teljesen rendezettnek tekintheti.

Tervezés meglévő rendszer bővítése, átépítése esetén

Kérésre a PESTOR a védendő objektumot a helyszínen felméri, mely alapján javaslatot tesz a bővítésre, átépítésre. Az átvizsgálás eredményéről írásos szakvéleményt is készíthetünk az érzékelők és eszközök kívánt elhelyezéséről, az eszközök alkalmasságának felülvizsgálatáról.

A telepítés folyamata

Nyomvonal kiépítés:
  • Eszközök felszerelése Távfelügyeleti csatlakozás - díjmentesen,
  • Programozás – díjmentesen,
  • Rendszerátadás, jegyzőkönyvezés, a dokumentumok hivatalos megküldése,
  • Személyes tanácsadás a tulajdonos számára, a működtetés elsajátítása.

Az árajánlat írásosRiasztórendszer elfogadását megrendelésnek tudjuk tekinteni, tehát nem kell külön megrendelő lapot összeállítani. Ügyfeleink számára a telepítésig fenntartjuk azt a lehetőséget, hogy megrendelésükben esetleges változtatásokat kérjenek. A kivitelezés (nyomvonal kiépítés, eszközök felszerelése, programozás) munkadíja folyamatos munkavégzés esetére vonatkozik. Amennyiben a munkafolyamatok végzése közben rajtunk kívülálló akadályoztatás nem történik, úgy a kivitelezés nem jelenthet Önnek többletköltséget. A telepítés folyamán a fúrás és egyéb munkálatok erős hanggal járhatnak. A munka végén a helyszín takarítást igényel. Munkatársaink munkavédelmi okok miatt dolgoznak cipőben.

Rendszerátadás, dokumentáció

A rendszer beüzemelésekor átadásra kerül a termékekDokumentáció forgalmazója által biztosított használati utasítások. A telepítést követően megvalósult állapotot a PESTOR telepítési jegyzőkönyvben rögzíti. A telepítést követően a PESTOR szakembere személyesen segít elsajátítani a rendszer működését, használatát és a tulajdonossal közösen tesztelik a kész rendszert.

Távfelügyeleti szolgáltatással növelheti riasztórendszere hatékonyságát, ugyanis a riasztó által diszpécserközpontunkba küldött jelzésekre (betörés, pánik, tűz, CO, stb...)  a hét minden napján 24 órás, azonnali intézkedéssel reagálunk.
Bővebb információkért kattintson ide.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését kérem vegye fel velünk a kapcsolatot.